Een livestream uitzending maken vanaf jouw locatie kan op verschillende manieren. Veel livestream-bedrijven hebben hun eigen apparatuur en zullen je daarom vertellen dat die het meest geschikt is voor jouw uitzending. Dat is natuurlijk nog maar de vraag. Wij gaan op zoek naar de beste manier voor jou. Wij zijn er om jou te adviseren wat voor jou het beste werkt en zorgen dat we met een plan komen dat binnen jouw budget past.

Wat doen jullie dan?

Jij weet waarschijnlijk al wat je wil. Wat wij doen is jouw idee vertalen naar een productie-plan. En dat plan realiseren we. Zo kun jij een livestream uitzending vanaf jouw locatie maken. De techniek nemen we volledig voor onze rekening en we stellen een geschikte crew voor je samen. Onze producer is jouw aanspreekpunt voor al jouw vragen en ideëen.

Hoe doen jullie dat?

De producer kijkt met de technische producers naar de mogelijkheden. Wat voor soort camera’s willen we? Wat doen we met lichtplan? Wat is de beste oplossing voor geluid? Moeten er nog rekening gehouden worden met decor? Is er voldoende stroom? Internetsnelheid? Willen we interactie met de kijkers? Op welk platform gaan we uitzenden? Waar staat de zon tijdens de uitzending? Aan alles wordt gedacht.

We zoeken per productie de meest geschikte apparatuur bij onze leveranciers en stellen een crew samen. Meestal is dit een combinatie van onze eigen mensen en apparatuur aangevuld met specialisten.

Onze technisch producer speelt hierin een belangrijke rol. Hij vertaalt de uitzending naar een technisch productieplan wat jij en ik begrijpen. Met behulp van foto’s, plattegronden en 3D-tekeningen krijg jij een idee hoe het eruit komt te zien. En niet onbelangrijk: het productie-plan bevat een transparante en reëele kostenspecificatie.

Met die kostenindicatie weet jij precies waar de kosten zitten. Mocht het budget wijzigen, kijkt de producer met jou waar er wijzigingen mogelijk zijn. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: binnen het budget een zo mooi mogelijke uitzending maken!

€€€?

Omdat wij per klus de geschikte apparatuur en crew samenstellen, kunnen we per productie zorgen dat we binnen het budget blijven. Maar net zo belangrijk als het budget is de communicatie. Jij wil weten waar je aan toe bent en houdt niet van verrassingen achteraf. Het is onze taak om jou te vertellen wat er mogelijk is binnen jouw budget. De gespecificeerde offerte gaat ons daar allebei bij helpen.

Maar ook je budget kleiner is dan je ideeën kunnen we nog steeds iets moois realiseren. We hebben namelijk meerdere manieren om livestreams vanaf locatie te maken. Denk hierbij aan het gebruiken van onze remote-MCR, waardoor de regisseur en de regie vanuit onze MCR in Utrecht gebeurt. Hiermee besparen we transport, crew en apparatuur op locatie!