Crew

Wanneer je een productie of evenement organiseert wil je dat de juiste personen achter de knoppen zitten. Binnen MM2 is Stefan een ervaringsdeskundige op het gebied van audiotechniek. Guido heeft enkele jaren ervaring als floormanager. Maar we werken ook samen met een groot netwerk van freelancers. Dus ook voor schakelend regisseurs, PTZ-operators of een lichttechnicus kun je contact met ons opnemen.

Advies

Wanneer je een evenement of productie organiseert zijn er op technisch gebied misschien nog vraagtekens. Zodra jij ons een omschrijving van je evenement of productie geeft kunnen wij jouw direct helpen om die technische vraagtekens weg te nemen. Afhankelijk van de locatie, het budget en het doel van je productie bedenken wij een technische oplossing. Zo kunnen we je adviseren over zaalversterking, microfoons, het gebruik van presentatie-schermen of LED-walls. Maar ook denken we mee over de zaalindeling, een stroomplan, internet en veiligheid. Alles om te zorgen dat jouw productie staat als een huis.

Design

Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van je audiovisuele content net zo hoog is als de kwaliteit van de apparatuur die er voor wordt gebruikt. Een grote LED-wall heeft ook een hoge resolutie videobestanden of afbeeldingen nodig. MM2 heeft de middelen en kennis in huis om jouw content te optimaliseren zodat content en apparatuur perfect op elkaar aansluiten. Denk hierbij aan het ontwerpen van audio-soundscapes, videoanimaties en vormgeving, presentatie-optimalisatie of het videomappen van je content. Zo realiseer je de ultieme ervaring voor je bezoekers of kijkers!

onze opdrachtgevers

Leuk zo’n website.

…maar we komen graag ook persoonlijk met je in contact.

We zijn bereikbaar per telefoon & per mail. Maar whatsappen kan uiteraard ook.