Livestream vanuit jouw locatie

Elke locatie kan een studio worden. Ons team bedenkt samen met jou een productioneel plan en geeft je onafhankelijk advies over de technische mogelijkheden. Voor iedere productie stellen we de meest geschikte crew en apparatuur voor je samen. Onze producer is jouw aanspreekpunt en jij hoeft alleen nog maar met de inhoud bezig te zijn. Maak een interessante uitzending voor je kijkers vanuit jullie kantoor, keuken of tandartsstoel!

Een livestream vanuit jouw locatie kan al vanaf €1.699,-

Evenement Registratie

Wij kunnen een videoregistratie maken van het evenement dat jij organiseert. Onze producer bedenkt de meest geschikte opstelling en met een aantal camera’s zorgen we dat we alles in beeld hebben. We schakelen de camerabeelden, het geluid en de overige videobronnen (zoals presentaties) in één volledige evenement registratie. Je kunt deze registratie na afloop direct downloaden of live uitzenden voor de bezoekers die niet aanwezig kunnen zijn!

Een evenement registratie kan al vanaf €999,-

Studio Uitzending

In een studio kan alles. Of je nu veel publiek wil uitnodigen, een bandje wil laten optreden of een talkshow uitzending wil maken. Een studio uitzending geeft jou (en ons) veel creatieve ruimte om een uitzending te maken die indruk maakt op je kijkers. Wij gaan je adviseren in de camera-opstelling in de studio en het functioneel gebruik van videoschermen of een LED-wall. We denken ook mee over het gebruik van animaties, naamtitels en de licht- en geluidseffecten. Maar we maken samen sowieso een uitzending die zorgt dat jouw kijkers niet meer tussendoor naar de wc willen.

Voor jouw studio uitzending maken we graag een offerte.

onze opdrachtgevers

Leuk zo’n website.

…maar we komen graag ook persoonlijk met je in contact.

We zijn bereikbaar per telefoon & per mail. Maar whatsappen kan uiteraard ook.